Veljko Kuzmančević je oboleo od korona virusa, ali je ovaj period sada iza njega. Kako je naveo na svom Fejsbuk profilu, on je sve vreme bio kod kuće i njegov period korone je prošao.

"Imao sam zaista najblažu kliničku sliku zahvaljujući izuzetnim lekarima, tome što sam primio 3 doze vakcine i što sam redovno odlazio na kontrole i maksimalno poštovao ono što su mi u KBC Bežanijska Kosa govorili da radim.

Molitva Gospodu, vakcinacija, ljubav i vera u te ljude koji nas leče sačuvaće nas u ovo zlo vreme. Primite vakcinu i olakšajte i sebi i tim lekarima koji padaju na nos od posla. Još jednom, ooogromna ljubav za sve njih i moje prijatelje koji su bili zabrinuti", napisao je Veljko juče na svom Fejsbuk nalogu.

Da podsetimo, suprug Verice Rakočević je u poruci zahvalnosti lekarima i medicinskim sestrama KBC Bežanijska Kosa, napisao da su oni "ljudi, nadljudi" koji su brinuli i o njegovom životu. On se zahvalio kompletnom osoblju, dr Maji, dr Mariji Zdravković, sestri Ivani i svim medicinskim sestrama. "Samo reči ljubavi i neizmernog poštovanja za ove andjele, zauvek ćete imati mesto u mom srcu i mojim notama. VOLIM VAS!

Posebna ljubav za moju sestru Kseniju Vučić i moju ženu Veru. Vera, hvala ti sto si ostala negativna", napisao je Veljko, završivši rečima "Bogu hvala, sada sam dobro."

Izvor: Lepa&Srećna