Jelena Đukić i Miloran Milinković nisu pred javnost nikad iznosili svoje probleme u braku, pa je tako i njihov razvod ostao mimo medija. Lepa glumica sad osvaja kao Višnja u seriji "Igra sudbine", reditelj je sve popularniji kao tragač u kvizu "Potera".

Tek sada govore o svom odnosu. "Imali smo civilizovan razvod, i to mi je najbitnije, pre svega zbog ćerke. Zrele smo osobe, a kao javne ličnosti imamo odgovornost da ličnim primerom pokažemo kako zajednica može da postoji čak i ako nije na papiru", rekla je glumica za Hello. "Ukoliko supružnici decu stave iznad neispunjenih želja i ličnih frustracija, postoji mogućnost za zdrav rastanak i još zdraviji odnos posle njega", objasnila je.

Sada je sreću pronašla sa Srbinom koji živi u Kanadi, a koji takođe ima brak iza sebe.

"Verujem da smo u tim brakovima nešto naučili", ispričala je Jelena za Story. "Još jedan izazov je za nas bio je taj što Marko ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko vajbera. On je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, a pre svega neko ko voli ljude i život na sličan način kao ja. Ušao je u moj život u trenutku kada sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekoga ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove."

Izvor: Lepa&Srećna