Andrej Ilić, sin nedavno preminulog muzičara Sanje Ilića i naše proslavljene glumice Zlate Petković, dobio je prvo dete.

Ćerkicu je na svet donela Andrejeva izabranica Vanja Vujović, a njih dvoje su odlučili da ime detetu daju u znak večnog sećanja na Zlatu koja nas je prerano napustila još 2012. godine. Aleksandar Sanja Ilić, inače osnivač grupe „Balkanika", preminuo je u 70. godini života od posledica korona virusa.

zlata ćerka andreja ilića
Instagram / andrejilic_ 

Zato je Andrej objavio vest o rođenju deteta upravo rečima "Stigla mi Zlata", a usledile su brojne čestitke. Danas je objavio i novu sliku, na kojoj se vide samo ruke mame i novorođene ćerkice, uz komentar "Moj život u jednoj slici".

SIN SANJE ILIĆA POSTAO OTAC: Bebica dobila ime u znak večnog sećanja

Andrej Ilić, sin nedavno preminulog muzičara Sanje Ilića i naše proslavljene glumice Zlate Petković, dobio je prvo dete.

Ćerkicu je na svet donela Andrejeva izabranica Vanja Vujović, a njih dvoje su odlučili da ime detetu daju u znak večnog sećanja na Zlatu koja nas je prerano napustila još 2012. godine.

Zato je Andrej objavio vest o rođenju deteta upravo rečima "Stigla mi Zlata", a usledile su brojne čestitke. Danas je objavio i novu sliku, na kojoj se vide samo ruke mame i ćerkice, uz komentar "Moj život u jednoj slici".