Pandemija korona virusa je ugrozila kako živote tako i standard svih nas. Međutim, neke profesije su potpuno zamrle na duže od godinu dana, a estradi su gotovo potpuno "vezane ruke".

Sada su nastupi ponovo počeli ali sve je još uvek na "klimavim nogama". Prema rečima Goce Tržan, ona jedva čeka da otplati svoj kredit i još uvek prvo plati državi ono što treba premda još ne radi kao ranije. Kako je svojevremeno otkrila, njena rata za stan je 330 evra, a kredit joj je prava "omča oko vrata. Ovaj teret i dalje ima voditeljka i književnica Vesna Dedić, jer otplaćuje ratu za stan.

Podigla ga je u vreme kad se ukazala mogućnost sa švajcarskim francima i 15 godina joj je bilo veoma teško. "Meni je cela plata išla za taj kredit. I onda sam pre dve, tri godine uspela da konvertujem u evre i otad je zaista podnošljivije. Uvek sam bila redovna, kad su rate u pitanju", kaže Dedićeva za Blic.

Milica Todorović u najgore vreme korona virusa osim kredita, plaća je i svoje muzičare s kojima sarađuje. Ipak, ona je istakla da je kredit za stan morala da uzme, jer “ne barata dobro s novcem”.

Nisam mogla u kešu da kupim stan jer nikad nisam dobro baratala novcem. Podigla sam kredit, koji i dalje otplaćujem. Stan nije bio nimalo jeftin, ali baš sam želela da živim blizu mog kuma Stevana Anđelkovića. Nagovorio me je da se zarobim kreditom, tako da je on kriv za sve. Šalim se! Redovno plaćam svoje obaveze, iako ne nastupam trenutno. Imam ušteđevinu kojom sve pokrivam", otkrila je Todorovićeva “Hit Informer”.

Izvor: Lepa&Srećna