Voditeljka Vesna Dedić zbog prekida prijateljstva sa Sanjom Marinković u poslednje vreme često je u žiži javnosti. Ovog puta javnost je interesovala njena intima - najtužniji i najsrećniji trenuci njenog života.

- Pre pet ili deset godina bih lako odgovorila, ali u poslednje vreme često sebi postavljam ta pitanja i na osnovu odgovora vidim kako se osećam. Danas ću reći, najveći trenutak tuge je bio decembar 2020. godine, kada je Lenka (ćerka) imala koronu i bila sama u studentskoj sobi u Holandiji - ispričala je voditeljka za Svet prenose mediji.

- Nije imala nikog da joj donese čašu vode jer je bila u izolaciji, a ja sam je preko WhatsApp-a gledala u polusvesti sa temperaturom, bez ikakve šanse da odletim u tu Holandiju jer nas ne primaju u Evropsku uniju - dodala je Vesna.

Na kraju je podvukla da je to bio period njene najveće tuge. Ipak o sreći nije htela puno da priča.

- To je sedam dana najveće tuge koju sam u životu osetila. Trenutak najveće sreće neću otkriti jer ja prvi put u životu sanjam o sreći. Nikada nisam bila ambiciozna i pravila planove. Sada imam cilj i želim da osetim sreću - podvukla je Dedićeva.

Ali jedno je sigurno - želja za zagrljajima i putovanjima bez ograničenja biće svačiji izvor sreće.

- Kada korona prođe, kada se otvore granice, kad odem kod deteta ili ona dođe kad poželi da me zagrli, kada vakcina, izolacija ne bude ni u jednim vestima. Hoću taj trenutak sreće - zaključila je voditeljka.

Izvor: Lepa&Srećna