Misteriozni zet Milana Topalkovića Topalka, muškarac koji je "ukrao srce" njegovoj ćerki Heleni, konačno se pojavio na Instagramu.

Otkako se pevačeva mezimica verila sa, dotad nepoznatim, momkom u Španiji, u medijima se piše o ovom romaničnom paru. Širile su se glasine kako je on oženjen, pa zato Helena izbegava da pokaže njegovo lice, ali je ta teorija "pala u vodu" kad se lepa crnka konačno i udala za njega.

Venčanje je, kako se tada pisalo, bilo "tajno" ali je Topalko ove priče demantovao, rekavši da se nisu krili. "Venčanje moje ćerke je naša intimna stvar i mi o tome ne možemo javno da pričamo", rekao je Topalko za Star. "To da li je trudna i da li ću ja mlad postati deda, ne bih da komentarišem. Venčanje nije bilo tajno, samo smo organizovali intimnu proslavu za najbliže. Mi to tako radimo, ne želimo da na sva zvona obaveštavamo javnost. Samo želimo da imamo život, a ne rijaliti program kao neki drugi."

Sada je, konačno, ipak odlučio da pokaže zeta, a prilika se ukazala na slavi novopečenog bračnog para. "Srećna vam slava, dragi moji Aleksići", napisao je pevač uz zajedničku sliku.

Milan Topalović Topalko, ćerka Helena i zet
Instagram / topalko.top 

Izvor: Lepa&Srećna