Glumica Nevena Vukes i njen suprug Marko pokazali su kako može da se uredi dom u samo 12 kvadrata, u kontejneru koji im je dodelila opština Marija Bistrica, nakon zemljotresa u Hrvatskoj.

Zbog ovog potresa, njih dvoje su ostali bez kuće, ali nisu klonuli duhom, već su svojim rukama stvorili mnogo toga i sve snimili za Jutjub kanal koji je drugima inspiracija i ohrabrenje.

"Kada smo videli šta se desilo ostalima, shvatili smo da treba da budemo srećni što smo dobili taj kontejner", rekla je Nevena u emisiji TV lica, kao sav normalan svet. Kako dodaje njen muž, pokazalo se da uopšte nije važna veličina prostora u kojem žive i da je mnogo važnije što su zajedno.

Ispred kontejnera su Nevena i Marko  napravili plato od stare cigle, uz njega je glumica započela svoju prvu baštu i pokazala kako sadi paradajz jabučar, a zajednički su uredili unutrašnjost kontejnera i napravili kutak za alat...

Sada  iz porodice Vukas stiže i najlepša vest - da beba dolazi na svet. Kako prenosi Glorija, Nevena je trudna i prinova se očekuje u januaru sledeće godine.

Nevenu inače dobro poznajemo iz serija “Vojna akademija” i “Švindleri”, kao i "Cvat lipe na Balkanu" u kojoj ona (tada sa prezimenom Ristić) igra Veru Korać.

Izvor: Lepa&Srećna