Verica Rakočević iza sebe ima dva braka, a već godinama uživa u trećem, sa Veljkom Kuzmančevićem. Nikada nije krila da su je privlačili mlađi muškarci, pa je tako i od prvog muža bila starija, doduše samo godinu dana. Od drugog muža je bila starija pet godina.

Sa prvim, Boranom Karamanom, Verica ima ćerku Elenu dok je u braku sa drugim, Zoranom Rakočevićem, rodila sina Miodraga i ćerku Milenu.

Međutim, razvod drugog braka nije prošao bez potresa na finansijskom planu. Naime, Zoran i Verica, čije prezime ona i danas nosi, gradili su dom u stanu u samom centru Beograda, na poslednjem spratu zgrade u kojoj dizajnerka danas ima butik.

Nažalost, po okončanju razvoda, skupocena nekretnina stavljena je na prodaju kako bi supružnici sudski podelili imovinu, a Verica ne krije da i dan-danas žali što je do poravnanja došlo na taj način, piše Story.

Verica Rakočević
ATA / Antonio Ahel 

Deo novca od prodaje stana, navodno je dala suprugu, dok je ostatak iskoristila da plati nagomilana potraživanja i uloži u ono što najviše voli da radi, kreira unikatne modele.

Međutim, ona danas tvrdi da je najsrećnija u svojoj kući na Avali i da bi se najradije povukla još dublje u šumu ako to ikako bude moguće.

Izvor: Lepa&Srećna