Milena Vasić od skoro privlači pažnju publike i u ulozi sestre Jovanke Broz, a publika voli ovu glumicu i zbog brojnih ostvarenja na filmu, televiziji i u pozorištu.

Međutim, zanimljiva je i njena životna ljubavna priča, budući da je sa mužem Jugom Radivojevićem obnovila ljubav 20 godina nakon raskida.

"Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu.

Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: “Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi”, rekla je ranije Milena Vasić.

Milena je presrećna u braku, jer je Jug predivan suprug i otac. Čak kad je mislila da ne mogu da budu bliskiji nego što su, rodio im se sin Lav i još ih više povezao.

Milena Vasić Jug Radivojević
ATA / Antonio Ahel 

"Naš moto je “All we need is love”. Smatramo da sve može da se prevaziđe ako postoji ljubav. Činjenica je da su ljudi postali manje tolerantni i strpljivi, da su vrlo samoživi. Na to je uticao i kvalitet života. Standard je danas veoma loš i ne mogu da tvrdim da donekle nije tačna replika iz jednog filma, koja glasi “nije sve u ljubavi, ima nešto i u lovi”. Ali, suštinski, zajednicu muškarca i žene samo ljubav može da održi. Inače, imamo još jedan kućni hit - “Baby Love”. Tako je naš sin i dobio ime, jer se “love“ čita kao “lav, govorila je Milena za Gloriju.

Izvor: Lepa&Srećna