Svetlana Ceca Ražnatović je od ove sezone postala član žirija u takmičenju "Zvezde Granda" a mnogi su na početku komentarisali kako sa njom neće biti dovoljno "iskrica i varnica" u šou programu.

Naime, Jelena Karleuša koja je napustila ovaj program je redovno "zapodevala kavgu" oštrim komentarima na račun kandidata ali i kolega. Bilo je mišljenja kako je Ceca suviše blaga da je zameni, na šta je Ražnatovićka odmah oštro reagovala rečima da ona nije ničija zamena. 

I Đorđe David je mišljenja da se Ceca vrlo brzo uklopila u rad žirija.

"Meni je trebalo pet emisija da uđem u štos, a ona je već od druge krenula ratatira po svima. Kad kažem po svima, mislim na svakog ko joj je naleteo na crtu, ja još nisam, ali očekujem da će i to da se desi. Pokazuje da je strahovito visprena, užasno snalažljiva i strašno bezobrazna u pozitivnom smislu, jer je to jednostavno takva forma i mislim da će biti neko ko će napraviti dobru priču", rekao je Đorđe u emisiji "Grand magazin". 

Veliko iznenađenje je izazvao i njegov komentar da su ljudi su u zabludi jer misle da će Ceca  raditi samo narodnjake. "Moram da kažem da ima dobar tim i da će spremati i kandidate koji pevaju i pop i rok", kaže Đorđe.

Izvor: Lepa&Srećna