Lepa Marija Petronijević je trudna, prenose srpski mediji. Glumica uskoro očekuje bebu, budući da je u osmom mesecu trudnoće.

Marija je osvojila pažnju publike ulogom u TV seriji "Selo gori a baba se češlja". Zbog izrazite lepote, crne kose i ovalnog lica, kao i upečatljivih očiju, mnogi je nazivaju srpskom Monikom Beluči.

Lepa glumica je pre osam godina napustila grad i odlučila da živi u rodnom selu, u Visibabi kraj Požege, gde gaji jagode a odnedavno i ovce.

Popularne su njene objave na Instagramu, u kojima pokazuje kako šiša ovce, vozi traktor i skuplja seno, ali kad je reč o njenom emotivnom životu je vrlo diskretna. Sve je osvojila svojim tekstom o "muškim" i "ženskim" poslovima uz snimak šišanja ovaca:

Ovih dana je uveden zakon koji se tiče rodne ravnopravnosti. Za razliku od zakona kojim bi se zakonski stvaralo ravnopravnije društvo , potrebno je da sami uradimo što je do nas!!! Nema tog poštenog posla kog se radni čovek (žena) stidi, i nijedan posao nije isključivo muški ili ženski... možda nisam brza koliko Stefan ili Marko, ali u slučaju da je potrebno... :)

Kako izgleda Marijin život izbliza pogledajte u galeriji slika!

Instagram / marija.petronijevic Lepa glumica živi u selu Visibaba kraj Požege.

Izvor: Lepa&Srećna