Glumica Lidija Vukićević privlači pažnju javnosti ne samo svojim ulogama već i fantastičnom figurom i lepim izgledom koji neguje premda je već pri kraju šeste decenije. 

Zvezda popularnih TV serija ima i ogromnu podršku na Instagramu pa pratioci svakodnevno hvale njeno vitko telo, dugu kosu i druge atribute ženstvenosti i mladolikosti. Njen dom je, takođe, večna inspiracija jer uživa u dekoracijama i rado fotografiše najlepše detalje.

Međutim, još od braka sa Mitrom Mrkelom, iz kojeg ima dvojicu sinova, vešto krije svoj ljubavni život, pa je ovo  tema koja publiku veoma interesuje. 

Ona se često šali objavljujući i ovakve slike, uz komentar "Sa dvojicom".

Otkako je otkrila da ima mlađeg dečka svi prate njene slike sa raznih destinacija očekujući da će ga na nekoj ugledati. Vidi se da dosta putuje, što i sama potvrđuje novom porukom: "Najlepše priče su pronađene između stranica pasoša".

- Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan meni, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene - rekla je glumica i dodala:

- Klasičan sam emotivac, ali emocije moraju biti dobro vođene. Pokušavam da se ne dajem svakome i tek nedavno sam shvatila da me mnogi vide kao socijalnu ustanovu, jer umem da slušam, empatična sam i upijam kao sunđer, što se na kraju negativnu odrazi na mene. Odlučila sam da napravim selekciju za koga to treba da radim - rekla je za "Story".

 Izvor: Lepa&Srećna