Tražite najjeftiniji način da potpuno preuredite dom? Promenite rasvetu!

To će vam reći svaki stručnjak za enterijer - svetlo može da u potpunosti izmeni izgled stana. Čak i tokom dana neka svetleća tela daju fantastičan efekat a ako uveče upalite samo drugačije raspoređene lampe, sve će se promeniti. To dobro zna i Kristina Radenković, voditeljka kviza "Slagalica" o čijem spuštenom plafonu u dnevnom boravku svi pričaju.

Naravno, ovakvi ukrasi su mnogo luksuzniji - samo gipsani radovi koštaju dvadesetak evra po kvadratu, a da ne govorimo o električnim instalacijama i ugrađenim lampama.

Imajte u vidu da se toliki zahvati ne rade baš često - da budemo precizni, obično jednom u više decenija. Zato dobro razmotrite kakve oblike želite i pogledajte u galeriji slika kako je kod Kristine u kući. Ona i njen suprug su pri uređenju doma posvetili veliku pažnju i izvorima dnevnog svetla, kao i beloj boji koja ga najbolje reflektuje.

A dok se ne odlučite za veliku investiciju, slobodno kupite par novih lampi - makar i najjeftinijih - i vaša dnevna soba će do večerašnje "Slagalice" izgledati drugačije.

Instagram / kris.radenkovic U domu voditeljke kviza "Slagalica", Kristine Radenković.

Izvor: Lepa&Srećna