Milica Tomašević  je sve popularnija zahvaljujući ulogama u dve aktuelne serije - "Igri sudbine", u kojoj igra Nadu Galić i "Jovanka Broz i tajne službe", u kojoj igra poslednju Titovu suprugu iz mlađih dana.

Zanimljivo je da ova perspektivna glumica ima brojna interesovanja, pa je tako bilo i od najmlađih dana - upisala je dva fakulteta - i glumu i ekonomiju i uspela oba da završi sa diplomom. 

Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet - izjavila je Milica jednom prilikom za "Gloriju".

Glumica duge crne kose i divnog osmeha očarala je svojevremeno i žiri na takmičenju u lepoti, pa je osvojila i titulu Mis Kosova sa samo 19 godina. 

Uživajte u njenoj galeriji slika, Milica voli da putuje a spremna je i da poleti sportskim avionom!

Instagram / mtomasevic222 Milica Tomašević pleni lepotom!

Izvor: Lepa&Srećna