Među društvenim mrežama, najpopularnija za mlade je trenutno TikTok, a Haris Džinović kaže da je to lako samo za one kojima su roditelji osigurali elementarne stvari za život.

"Trebalo bi da ustanu ujutru u 5 sati pa da odrade smenu", kaže pevač. Na pitanje da li prati ćerku Đinu koja je popularna na TikToku kaže da mu to ne pada na pamet.

"Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila zadnjicu i sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vređa mi inteligenciju. Ili da gledam „Zadrugu“, „Parove“, ove rijaliti programe pa ne mogu to sebi dopustiti, zaista", iskren je Haris.

Posebno se ljuti kad neko objašnjava kako je to sad neka "nova generacija".

Haris Džinović
ATA / Antonio Ahel 

"Pa i ja sam bio nova generacija za nekoga, ali nisam iskakao iz šina. Bio sam u pravcu, u kolotečini. Za sve sam se izborio sam i to je bilo potpuno normalno", rekao je Džinović za Avaz. A sada, uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije.

Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa.

Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan - smatra muzički velikan.

Izvor: Lepa&Srećna