Nova vila Harisa Džinovića na Dedinju budi pažnju medija već neko vreme, a sada se i pevač konačno uselio u nju.

Prve slike je javnost mogla da vidi na Instagram profilu njegove ćerke Đine i mnogi komentarišu kako je izuzetno luksuzna i moderna. Pevač kaže da je sve potpuno drugačije zamišljao ali da je kuća ispala mnogo lepše od njegovih zamisli.

Nije se previše mešao u to kako će se enterijer urediti, samo jedan zid je pomeren u skladu sa njegovim željama. Sve ostalo je arhitekta radio u dogovoru sa njegovom suprugom Melinom koja je, kako kaže "umetnica".

"Nismo se davno uselili u kuću, možda pre dva meseca, ja još kasnije. Još nisam tu pronašao neki svoj kutak, veliki je to prostor. Nije kao što je bilo u prethodnoj kući da je sve na svom mestu, još su neke stvari i na podu, tako da lutam još oko tih kutaka da vidim šta će se tu desiti", otkrio je Haris u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Prema njegovim rečima, bio je totalno imun na sva pisanja medija o vili vrednoj 2 miliona evra. "To je moja kuća, imam pravo da napravim kuću sa 70 godina. Ako za taj period nisam zaradio i zaslužio da imam kuću, ne znam šta onda...", kaže pevač.

Izvor: Lepa&Srećna