Pevač Haris Džinović danas je jedan od najuspešnijih pevača na našoj javnoj sceni. Međutim, dvoumio se da li je muzika njegov životni poziv. Počeo je da zarađuje još u tinjedžerskim danima, a nije se stideo nijednog posla.

 "Imao sam 16 godina kada sam počeo da zarađujem. Tada sam svirao u jednom folklornom društvu i za to primao platu. Ali sam se istovremeno bavio raznim drugim poslovima. Čistio, kopao kanale, ma svašta sam radio u životu. Čak sam prodavao i novogodišnje čestitke. Kupovao sam ih u Italiji i onda ih ovde preprodavao", ispričao je Džinović koji tvrdi da mu je taj period ostao u lepom sećanju.

"Bilo je tu lepih para. Od tih poslova sam skupljao novac za skijanje", rekao je Haris za "24sedam" i priznao da se dugo u mladosti dvoumio da li treba da se bavi  muzikom ili fudbalom.

"Talenat je presudio da se fokusiram na muziku. Govorili su mi da treba da se posvetim pevanju, ali ja sam tada više voleo fudbal. Nisam bio predodređen za to odlučio sam se za ono što mi je lakše i veći merak, a donosi mi sigurniju budućnost i veću zaradu ", rekao je Haris.

Pevač se nedavno sa porodicom uselio u velelepnu vilu na Senjaku, koja izgleda u potpunosti svetski. Spekuliše se da raskošni dom Džinovića ima 930 kvadrata i da je plaćen oko dva miliona evra. Ova skupocena građevina se gradila čak četiri godine, a ima ogroman bazen i đakuzi.

 Izvor: Lepa&Srećna