Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE TREBA MI DA BUDEŠ LOŠ DA BIH JA BILA DOBRA: Ćerka Merime Njegomir odabrala posao koji će vas sve iznenaditi

Ćerka Merime Njegomir ne želi da nastupa na estradi, već radi nešto potpuno drugačije!

  Izvor: Youtube / Promena, Youtube / Jelena Njegomir Grahovac

Ćerka Merime Njegomir, Jelena nije se odlučila za životni put na estradi, poput mnogih naslednika srpskih zvezda.

Možda će vas zanimati

Odlučila se za karijeru trenera za lične promene ili, kako se to danas popularno kaže engleskim izrazom, lajfkouča. Osobe koje se bave ovim poslom pomažu sa klijentima da ostvare svoj puni potencijal i prebrode eventualne krize i padove. 

Trener za lične promene može da vam pomogne da bolje definišete svoje ciljeve, recimo, da postignete veći uspeh na poslu ili da manje novca trošite za nepotrebne kupovine ili, recimo, da lakše smršate i počnete da vežbate kako biste doveli liniju u red i bili zdraviji i mršaviji. 

Možda će vas zanimati

Zanimljivo je da je Jelena prisutna i na Jutjubu gde mnogi mogu da uživaju u njenim kratkim meditacijama, EFT vežbama i sličnim tehnikama samopomoći. Kako kaže, mama Merima je ipak uticala na njen izbor životnog poziva, na indirektan način.

"Pozitivan način razmišljanja sam najpre naučila od svoje majke, i to  u najranijem detinjstvu", rekla je u TV emisiji Magazin In. "To je nešto što i dan-danas primenjujem."

Kako oprostiti bivšem partneru, to se pitaju mnogi koji ne mogu da se izbore sa osećajem da su se žrtvovali. "Oproštaj se ne desi dok se u utrobi gaji žrtva", objašnjava Jelena na svom kanalu. "Ne treba mi da budeš loš da bih ja bila dobra", jedna je od poruka u njenoj emocionalnoj meditaciji.

Možda će vas zanimati

Izvor: Lepa&Srećna

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije