Britni Spirs se udaje po treći put, a njen izabranik je Sem Ašgari, momak sa kojim se zabavlja već četiri godine.

Lepe vesti su usledile nakon što je otac pevačice, Džejmi Spirs zatražio od suda da ukine mere nadzora i kontrole nad njenim privatnim i finansijskim potezima. Ova kontrola je trajala duže od decenije, a uvedena je kad je Britni doživela seriju nervnih slomova.

Popularna pevačica je nedavno počela da se bori protiv oca, optužujući ga da zloupotrebljava ulogu koju mu je sud poverio. Sem Ašgari je bio njena podrška sve vreme i pridružio se kampanji #FreeBritney (na engleskom, oslobodite Britni). Čim su zakonske prepreke uklonjene, on ju je zaprosio uz dijamantski prsten.

"Ne mogu da verujem", reči su uz koje je Britni objavila da je verena. Kako je više puta naglašavala, Sem je uvek bio uz nju, a posebno joj je pomogao da vrati narušeno samopoštovanje. 

Ašgari je 12 godina mlađi od pevačice, a kaže da mu je porodica važnija od svega. Rođen u Iranu, napustio je zemlju sa samo osam godina i odrastao u bliskom i harmoničnom odnosu sa tri sestre. "Uzajamno se podržavamo i tako je i sa Britni. Ona je moja porodica." Sem se inače bavi fitnesom, ima kompaniju koja pruža usluge privatnih instruktora, a sa svojom devojkom i, sada, verenicom, vežba redovno dva puta nedeljno.

I danas se sa osmehom seća kako su se upoznali. Bilo je to prilikom snimanja njenog spota u kojem je i sam dobio ulogu. Rukovali su se, a ona je rekla "Zdravo, ja sam Britni". "Izvini, kako reče da se zoveš, pitao sam je, osećajući kako mi sve vreme igraju leptirići u stomaku. Trudio sam se da se našalim ali mislim da to niko nije shvatio", opisuje fitnes instruktor. Ipak te večeri je pozvao da izađu i ona je pristala. Ostalo je ljubavna "istorija" ovog para.

"Neverovatno je koliko me inspiriše, uz njega se osećam kao najsrećnija žena na svetu", rekla je Britni. Koliko uživaju u vezi, svedoče i njihove zajedničke fotografije kao i video klip kojim su objavili veridbu.

Profimedia Popularna pevačica se udaje za svog dugogodišnjeg momka!

Izvor: Lepa&Srećna