Popularni par koji već danima privlači opštu pažnju konačno je potvrdio svoju vezu i čak je zapečatio - vereničkim prstenom! Lepa voditeljka Kristina Iglendža rekla je "da" na prosidbuMladena Vuletića. Tačnije, rekla je "naravno", kako je to duhovito prokomentarisao pobednik sedme sezone rijaliti programa Parovi uz sliku na Instagram storiju 26. decembra 2020. godine.

U brojnim komentarima pratilaca na Instagramu, bilo je tokom dana neizvesnosti dosta nagađanja. Međutim, otkako je Kristina dobila otkaz zbog ove ljubavne veze, sve simpatije su na njenoj strani, a Mladenu poručuju da pazi lepu Kiki. Među takvim savetima je i jedna duža poruka koja se završava rečima "skrasi se i oženi je". Čini se da je Mladen upravo to i odlučio, a lepa Kristina blista od sreće zbog te odluke.

"SKRASI SE I OŽENI JE!" MLADEN VULETIĆ I LEPOTICA KRISTINA SE VERILI: Voditeljka se pohvalila prelepim prstenom

Popularni par koji već danima privlači opštu pažnju konačno je potvrdio svoju vezu i čak je zapečatio - vereničkim prstenom! Kristina Iglendža rekla je "da" na prosidbu Mladena Vuletića. Tačnije, rekla je "naravno", kako je to duhovito prokomentarisao pobednik sedme sezone rijaliti programa Parovi.

U brojnim komentarima pratilaca na Instagramu, bilo je tokom dana neizvesnosti dosta nagađanja, ali i onih koji kažu da su odavno shvatili da je Mladen osvojio srce lepe Kiki. Među njima se ističe i jedna duža poruka koja se završava rečima "skrasi se i oženi je". Čini se da je Mladen upravo to i odlučio, a lepa Kristina blista od sreže zbog te odluke.

Kako je nedavno izjavila, ona je već i u pregovorima za posao na drugoj televiziji. Možda su se "jedna vrata zatvorila", njene su reči, ali ih se više novih otvorilo...

Mladen Vuletić Kristina Iglendža
Instagram / mladenvuleticdjoma 

 Izvor: Lepa&Srećna