Ben Aflek je, izgleda, spreman da po drugi put zaprosi ljubav svog života Dženifer Lopez.

O tome svedoče oni koji su ga ugledali kako pregleda izbor prstenja u draguljarnicama šoping centra kraj studija Fox u Los Anđelesu, a njihove zajedničke slike pokazuju da ljubav cveta.

Nikome nije promaklo koliko njihove modne kombinacije liče jedna na drugu - tako ona, na primer, nosi crnu majicu i "pepito" crno-belu suknju a on crnu košulju i sive pantalone. Inače, oni se skoro ne razdvajaju poslednjih nedelja.

Ben Aflek Dženifer Lopez
Profimedia 

Međutim, u šetnji kroz prodavnice sa nakitom slavni glumac nije bio sa Dženifer, što je još jedan razlog da poverujemo da je u planu kupovina vereničkog prstena. Da podsetimo, on je nju već jedanput verio - 2002. godine kada joj je poklonio ružičasti dijamant, vredan više od dva miliona dolara.

Ipak, planovi za svadbu su bili toliko komplikovani, a pritisak medija takav da su u jednom trenutku otkrili kako su morali da planiraju čak tri lažne mlade na tri mesta kako bi zavarali paparace. Sve se odužilo a onda je Džej Lo otkazala veridbu. 

Ovog proleća, samo mesec dana posle njenog raskida sa Aleksom Rodrigezom, Ben i pevačica su ponovo zajedno. Da li je u planu venčanje koje kasni 18 godina? Džej Lo, moramo priznati, izgleda bolje nego tada.

Izvor: Lepa&Srećna