"Jedna jedina" i "Najbolja"... to su reči kojima Marko Đuričić opisuje svoju verenicu Milicu Mandić, devojku koju cela Srbija čeka sa Olimpijade u Tokiju misleći samo na jednu stvar - donosi nam zlatnu  medalju!

Prelepe vesti kojima nas je omiljena šampionka obradovala već plasiravši se u finale, za ovog momka znače još jednu stvar - posle ovog takmičenja, Milica će imati vremena i da se posveti svom privatnom životu. A to znači da se sprema i venčanje, jer su njih dvoje vereni još od pre tri godine. 

Milica ne krije da joj je ljubav jedna od najvažnijih stvari u životu, a slike koje dvoje mladih objavljuju na Instagramu svedoče o tome koliko su posvećeni jedno drugom. Marko joj je oduvek bio podrška, najbolje je razume i sa njim može da deli sve.

"Koliko je on mene usrećio, i ja sam njega", otvoreno je rekla Milica jednom prilikom.

Instagram / milica_mandic Milica Mandić je već osam godina u srećnoj vezi sa Markom Đuričićem!

Prelepa i prezgodna Milica osvojila je Marka ne samo izgledom, već i posebnim kvalitetima kao što su motivisanost i patriotizam. "Kad je osvojila dve zlatne medalje u Londonu i kad je viknula "Srbija" i pokazala tri prsta upravo tad me je osvojila", rekao je jednom Marko.

Koliko joj Marko "čuva leđa" pokazuje i ova duhovita slika u kojoj će vas naša lepa Milica iznenaditi "svojom" građom.

Ne čudi što ovo dvoje sportista najviše uživa upravo kad su na treningu gde su i upoznali pre osam godina. Milica ove godine puni trideset, a svi se nadaju da će uz olimpijsko zlato uskoro zasijati i burma na ruci!

Izvor: Lepa&Srećna