Pol Betani, zvezda mini serije "WandaVision", upravo je izabran za muškarca godine, u selekciji čuvenog muškog magazina GQ.

Ovim se privodi kraju njegova blistava 2021. godina u kojoj je dvaput nominovan za nagradu Emi i nagrađen na festivalu Sandens. Ipak, za dame je on muškarac godine možda najviše zbog uloge u ljubavnoj priči svog života!

Naime, Pol je oženjen popularnom glumicom Dženifer Koneli, a o njihovoj vezi i braku bi zaista mogao da se snimi divan film. Dženi je počela karijeru kao manekenka, a zapazili su je u filmu "Bilo jednom u Americi". Vrtoglavi uspon joj je doneo film "Lavirint".

Pol je počeo da se bavi glumom kasnije, a njih dvoje su se sreli na snimanju čuvenog filma "Blistavi um". Ovo delo, ovenčano sa četiri "Oskara" im je oboma donelo slavu. Jedan od njih je pripao upravo Dženifer. Tokom snimanja, ovo dvoje glumaca nisu bili ni u kakvoj vezi,  a godinu dana kasnije, on je - shvatio da je voli!

Pol Betani i Dženifer Koneli
Profimedia 

Kako je priznao pred kamerama nekoliko godina kasnije, život mu se u tom trenutku potpuno promenio. 

"Dva dana sam proveo razmišljajući kako da pozovem ovu ženu koju sam, praktično, jedva poznavao", opisivao je ovu situaciju. "Konačno sam je pozvao telefonom i rekao joj - dolazim kod tebe, hajde da se venčamo."

Priča ima srećan kraj - on se preselio u Njujork, uzeli su se 2003. godine, a danas imaju troje dece.

Pol Betani i Dženifer Koneli
Profimedia 

Izvor: Lepa&Srećna