Naš mladi glumac Uroš Jovčić upoznao je ženu svog života sa svega 21 godinu. Na snimanju filma „Montevideo, bog te video“, ugledao je prelepu petnestogodišnju Dženifer Martin, koja je glumila ženu vlasnika oronulog hotela u kom je odsela fudbalska reprezentacija. Kako su oboje bili najmlađi na setu, jasno je bilo da će se družiti, ali iz tog druženja se rodila i ljubav.

Veza je započeta na daljinu, dok preslatka pevačica i jutjuberka nije odlučila da će se boriti za ovu ljubav, te spakovala kofere i doselila u Beograd. Ovu priču punu nežnih emocija dvoje zaljubljenih pomno je pratila čitava javnost. U više navrata sve je zanimalo da li će se veriti i kakvi su im planovi za budućnost.

„Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja. Ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako. I iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo“, rekao je Uroš za "Gloriju" jednom prilikom.

Sve do juče. Dok uzbuđena Dženi sa suzama radosnicama u očima nije objavila na svom Instagram nalogu da je Uroš zaprosio. „Rekla sam “DA” ljubavi mog života“, napisala je ispod slike, gde pokazuje predivan vereničkiprsten.