Od najnovijih trendova koje kreatori preporučuju za jesen-zimu 2021/2022. godine treba izabrati prvo one koji će se najlakše uklopiti uz garderobu kakvu inače nosite.

Ako su to sako i majica, predlažemo da pokušate da dodate i helanke, baš kao što je to uradila Dragana Katić za šetnju u lepoj beogradskoj noći.

Već neko vreme pomalo potisnute farmerkama i trenerkama koje su gospodarile modnom scenom, helanke se vraćaju na velika vrata. Takav trend najviše odgovara damama koje žele da se obuku udobno, ali ne mogu da se naviknu na ideju da kombinuju trenerke sa sakoom ili odelo sa patikama.

Novi modeli helanki dozvoljavaju čak i da ih nosite uz salonke, što je dugo bilo nezamislivo. Međutim, ove sezone su popularne one koje imaju neki detalj na dnu nogavica. Možda će se baš vama svideti one koje se blago šire, kao "zvoncare"?

Ako ne, pogledajte kako se uklapa model koji ima i traku oko stopala. On "vuče" koren iz skijaške opreme, jer se takve ski-pantalone lako uvlače u cipele. Sada kreatori najavljuju da će često kombinovati poneki skijaški komad u urbanoj garderobi a Dragana je odlično ispratila ovaj diktat.

Uz sako u popularnoj boji, deluje kao pun pogodak! Šta vi kažete?

Izvor: Lepa&Srećna