Dženifer Lopez će sigurno pamtiti Veneciju zbog nekoliko važnih detalja ove godine, ali će  i Venecija pamtiti nju!

Dženifer i Ben Aflek - od milošte, Benifer - plenili su pažnju gde god da su kročili. Lepa Latina je bila meta fotografa od samog dolaska, u beloj čipkanoj haljini, a nisu joj dali mira čak i na prozoru hotela gde su je "uhvatili" u svilenom ogrtaču.

Žene su posebno zainteresovano pratile njena modna izdanja, ali je vrhunac bila bela večernja haljina u kojoj je došla na premijeru filma "Poslednji duel".

Prvi put posle skoro dvadeset godina, tada zakoračila je ponovo na crveni tepih sa svojim nekadašnjim verenikom Benom Aflekom, koji u ovom filmu igra glavnu ulogu. O tom trenutku brujala je čitava svetska štampa, jer su  dvoje slavnih izgledali fantastično.

Džej Lo je sve "nokautirala"  spektakularnim dekolteom, imala je divnu frizuru, šminka je bila besprekorna, a najlepši od svega su bili njihovi osmesi koji su govorili više od reči.

U istoj takvoj romantičnoj atmosferi su i napustili Veneciju. Glumica se ovog puta odlučila za skromnu, reklo bi se - običnu - haljinu u bež boji, sa crnim tufnama. Zakopčana na grudima i uz komotan šlic, ovakva haljina je odličan izbor za dugačak put koji je pred njima. 

Uživaćete u venecijanskim izdanjima lepe Dženi u našoj galeriji slika!

Profimedia Dženifer Lopez i Bena Afleka su pratili u stopu na festivalu u Veneciji.

Ipak još nije zaboravljeno kakav je peh imala samo malo pre festivala u Veneciji, kad je na njenom ogrtaču ostala prikačena etiketa sa cenom!

Profimedia Modni gaf - etiketa sa cenom na ogrtaču Dženifer Lopez.

 Izvor: Lepa&Srećna