Znamo da helanke ne smemo da tretiramo kao pantalone, ali podsećamo da su ih nosile čak i dame na britanskom dvoru. Uostalom, ko bi odoleo novom trendu koji nam daje više slobode?

Konačno su stigli modeli koji će skrenuti pažnju za "kritičnih" delova - zadnjice i butina, a omogućiti nam da se udobno osećamo, što svi najviše i volimo kod helanki.

Naime, sada su hit helanke na kojima se nogavice u dnu malo šire, pa podsećaju na zvoncare - najlepše će, naravno, stajati visokim i dugonogim damama ali ako ne preteruju sa širinom ove ivice, i one niže će moći lepo da iznesu ovaj trend.

Drugi novitet su desenirani materijali - zbogom crne, klasične helanke, dobrodošli nam sitni printovi - geometrijski ili cvetni. Ova igra oblika će fino zavarati sve koji nam traže višak ka kukovima ili struku. I dalje helanke ostaju više odeća za opuštene trenutke ali nisu već dugo nisu rezervisane samo za sport.

Ako ste ipak najviše za crne helanke, odaberite one sa šlicem i kombinujte uz belu dužu košulju - možete tako i u večernji izlazak!

Izvor: Lepa&Srećna