Tanja Savić prošla je jedan od najtežih životnih perioda. Njen muž Dušan Jovanović je još prošle godine sinove Maksima i Đorđa odveo u Australiju, gde je i pevačica živela do povratka u Srbiju. Nakon toga, njoj je bilo onemogućeno da ih vidi. Borba supružnika je počela, a Tanja nijednog trenutka nije prestala da veruje da će sinovi ponovo biti u njenom zagrljaju.

Početkom februara Tanja je spakovala kofere i s advokatom otputovala u Australiju, kako bi se na sudu borila za sinove. ali i direktno suočila s još uvek zakonitim suprugom, nakon dužeg vremena. Ona je sada na Instagramu objavila lepe vesti.

"Moje dve najveće ljubavi. Maksim i Đorđe. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vaš smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i podstrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto što se rečima ne može opisati. Ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole držimo za ruke... Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka...", rekla je pevačica i dodala:

"Biti majka je Božiji poziv da budeš borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj, e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama. P.S. Hvala vama što ste bili tu uvek kada je trebalo. Ja sam najsrećnija mama", napisala je Tanja.