Muzička zvezda je spakovala kofere i sa advokatom otputovala iz Srbije da bi učinila sve što je pravno moguće da vrati sinove Maksima i Đorđa.

Agonija pevačice Tanje Savić traje više od deset meseci, od kada je razdvojena od sinova Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju iz Srbije. Ona će se već sutra naći oči u oči sa Dušanom i tako pred sudom se boriti za svoje naslednike, a veruje da će pravda pobediti i da će joj sud u Australiji vratiti decu. 

 - Još malo i završavamo ovo poglavlje. Srećna sam, nadam se najboljem. Verujem u Boga i u pravdu - rekla je tada emotivno Tanja.

Pevačica je stigla u Australiju, ona je mesecima pripremala dokumentaciju za ročište, ali i dokaze koji su potrebni da bi vratila decu sa kojima planira da živi u Srbiji.

- Tanja je oko svih detalja pričala sa svojim advokatom. Skupila je novac za put u Australiju i sve je uradila da ponovo zagrli sinove. Teško su joj pali ovi meseci od kada nije mogla da ih zagrli, poljubi. Stalno je plakala, a porodica ju je tešila. Svako malo se molila da joj ovaj slučaj uspe, a roditelji su kako se šuška prodali neko imanje samo da joj pomognu za put i boravak u Australiji. Skupila je hrabrosti i otišla puna optimizma da ponovo bude srećna u zagrljaju svojih naslednika.

Tanja je ranije potvrdila da je uzbuđena zbog 19. februara kada je zakazano prvo ročište.

- Ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke - iskrena je bila tada Savićeva za IDJ.

Pevačica veruje da će se situacija odviti baš u njenu korist u što kraćem vremenskom periodu.

- Sigurno da hoće, imam takav osećaj. Australijski organi su mi preneli tu lepu vest za datum, tako da se neizmerno radujem i jedva čekam, sve ostalo je na meni - istakla je tada Tanja.

Prema rečima pevačice, brak sa Dušanom za nju završena je priča, a otkrila je i kakve planove ima sa decom kada konačno bude mogla da ih vidi.

- Ta knjiga je zatvorena za mene. Ja imam svoju decu koju moram da izvedem na pravi put, koju moram da vodim psihologu, da ih spasem od čoveka koji im je zatrovao mozgove - ispričala je tada Tanja.

tanja savić
ATA Images/Antonio Ahel 

Izvor: Blic