Posle više od godinu dana Tanja Savić se konačno izborila za svoju decu i konačno ih dovodi u Srbiju. Juče se oglasila na svom Instgram profilu i sa javnošću podelila da ona i deca stižu nasmejani i srećniji nego ikada. Pre samo nekoliko sati je objavila slike iz poznatog šoping mola u Dubajiu, a po svemu sudeći, krenuli su put Srbije.

Sada se oglasila i njena majka i otkrila sve o povratku unuka u Srbiju.

"Presrećna sam, brat i sestra su otišli po nju. Čule smo se juče poslednji put kada je krenula. Čim se sve završilo prvo je sa mnom podelila najsrećnije trenutke. Bilo je jako emotivno, plakala je, plakali smo svi. Ne znam šta da vam kažem, presrećna sam, unuke nisam videla 15 meseci. Svi su otišli po nju, brat, sin, snaja. Pravićemo kod kuće doček, moramo proslaviti njihov povratak. Napravićemo jedno malo porodično slavlje", objasnila je Tanjina mama za "24sedam".

Otkrtila je i gde će Tanja boraviti sa decom.

"Oni neće živeti sa nama, živeće u svojoj kući u Smederevu. Čim Tanja sleti na aerodrom, oni će pravo tamo otići".

Nedavno je odjeknula i vest o razvodu Tanje Savić od supruga Dušana, kada je on objasnio da je to žarko želeo, a onda je pevčica istakla da mu je samo povređen ego. Tanjina majka je otkrila kakvo mišljenje ima o, i dalje zvaničnom, Tanjinom mužu.

"Kako je on otišao sve joj je krenulo na bolje u životu. Šta da vam kažem, on je jedan veliki manipulator, čas priča jedno, čas drugo. Ne znam ništa o njihovom odnosu, zabranjeno mi je o tome da pričam", rekla je i dodala da je Tanja Savić lavica koja se hrabro bori za svoju decu i da sada ima još veću snagu da korača kroz život.

Izvor: Lepa&Srećna