Tanja Savić već deset meseci nije videla svoje sinove, od kada ih je otac, Dušan Jovanović odveo u Australiju. Aprila prošle godine, pevačica je krenula u borbu za decu, koja još uvek traje.

Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Tanja je otkrila je sve detalje suđenja, koje je odloženo za 12. mart.

- Žena može mnogo da izdrži što se tiče emocije. Ko uzme majku deci to je najgore. Imam suđenje 12. marta, jaka sam inače. Nisam ih videla godinu dana. Danas smo se čuli, imaju sudski nalog, imamo zajedničko vreme kada moramo da razgovaramo. Ne može kompromis sa čovekom koji je psihopata, to normalan čovek ne bi uradio majci svoje dece. Pobegao je, falsifikovao je moj potpis. Našao je devojku, našu prijateljicu, koja ima sličan rukopis kao ja. Videla sam papire koje je predao. Da mi se ovo nije dogodilo, verovatno ja ne bih bila onakva kakva sam danas. Bila sam uvek nipodaštavana od strane partnera, ubijanje u pojam do krajnje granice... Imala sam toliko nisko samopouzdanje, kada sam došla kod moje majke, došla sam polumrtva. Znam odakle mi ova snaga - od dragog Boga, što me Bog čuva! To je nepravda učinjena meni i mojoj deci - rekla je.

Ipak od same ispovesti o borbi za decu, pitanje koje je u potpunosti slomilo i rasplakalo Tanju bilo je o njenoj najvećoj ljubav - kog muškarca u životu je najviše volela.

- Tužan je odgovor. Dušan, moj bivši muž. Nisam krila emocije - rekla je pevačica, nakon čega je na kratko napustila studio, kako bi se sabrala i vratila nazad u emisiju.

Izvor: Lepa&Srećna