Paparaci slike Kamile Kabejo koje su osvanule u medijima izazvale su oštru reakciju muzičke zvezde koju je proslavio hit "Havana".

Dvadesetčetvorogodišnja Kamila izašla je na trčanje, a na slikama je "uhvaćen" i njen stomak koji proviruje iznad helanki. "Da, to sam ja, izašla sam u park da trčim i gledala svoja posla", rekla je pop pevačica u video klipu na TikToku koji je već pogledalo skoro 3 miliona ljudi.

"Bavila sam se svojim fitnesom, trudim se da budem zdrava, nosila sam majicu ispod koje mi se vidi stomak i nisam ga uvukla!"

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

"Jer sam trčala! Jer sam postojala! Kao realna osoba koja ne uvlači stomak neprekidno! A onda sam pomislila - dođavola, toliko je demode baviti se nečijim telom na taj način! Ja sam realna žena, imamo stomake, obline, strije i masne naslage i mi ćemo na to da zadržimo pravo", poručila je Kamila.

Pevačica se bori protiv stereotipa lepote na Instagramu već nekoliko godina, a sa dečkom uvek šeta jednostavno obučena, naglašavajući izgled "običnog", realnog tela.

Profimedia Pevačica Kamila Kabejo bori se protiv stereotipa lepote na Instagramu i za vrednost i važnost "običnog" ženskog tela.

Izvor: Lepa&Srećna