Pevačica Aleksandra Mladenović je smršala 9 kilograma za kratak period, a sada je otkrila kako je došla do željene kilaže i savršenog izgleda. Naime, pevačica je imala 62 kilograma, a sada ima 53 uz pomoć ove dijete.

"U jednom periodu imala sam mnogo stresnih situacija koje su dovele do hormonskog disbalansa u mom telu. Zbog toga sam se ugojila devet kilograma, a zatim upala u depresiju. Javnost je brže bolje odmah osula paljbu po meni, govorili su kako sam se izbotoksirala. Nisam mogla ponaosob da se objašnjavam da nisam ubrizgavala botoks", govori pevačica i dodaje da je utehu od stresa našla u hrani.

"Jela sam devet puta dnevno. Non-stop sam bila gladna. Ja, koja ne volim slatkiše, jela sam po tri čokolade dnevno. Normalno je da sam se ugojila kada sam u tim momentima jela kao nenormalna. Sve mi je odlazilo u zadnicu o lice, dobila sam čak i podbradak", rekla je Aleksandra Mladenović za "Hit".

Aleksandri se njen tadašnji izgled nije svideo i sada je progovorila kako se tada hranila.

"Morala sam da promenim ishranu. Nisam mogla da zamislim obrok bez hleba, a sada sam ga skroz izbacila, kao i gazirane sokove i ostale nezdrave namernice. U početku mi je bilo teško jer sam dete sa sela koje nije naviklo da se hrani salaticama. Majka mi je rekla: Šta to jedeš, sine moj, Jel to neka trava, ljubi te majka. Bila je šokirana a ja sam joj odgovorila : Ćuti ne staj mi na muku. Pored voća i povrća, pijem i čajeve za izbacivanje tečnosti. Poslednji obrok pojedem oko sedam uveče" istakla je.

Otkrila je i da li želi da skine još kilograma, da li se sada bolje oseća i kako izgleda njen jelovnik.

 "Već se mnogo bolje osećam, nisam natečena, imam više energije... Želja mi je da skinem još pet kilograma, pa da se vratim na staru kilažu", zaključuje.

Jelovnik Aleksandre Mladenović izgleda ovako:

Doručak: Jaja sa avokadom i krompirom
Ručak: Belo meso i povrće
Večera: Salata od tune

Posle 19 časova ne jede, a to joj pomaže da hranu koju je unela tokom dana bolje svari i da joj se ne lepi tokom spavanja.

Koji trik koristi kada je gladna?

"Kada legnem u krevet i počnu da mi krče creva, samo pogledam u plafon i kažem: Nema veze, sada ću da spavam i dam sve od sebe da utonem u san", govori pevačica.

Jedan dan tokom nedelje da sebi oduška i pojede omiljenu hranu.

"Tada ceo dan pijem gazirani sok, jedem pljeskavicu, to radim da me želja mine. Ali zato posle sam celi dan na detoksu. Pijem samo sokiće od voća, povrća, nane".

Izvor: Lepa&Srećna