Na koncertu Lepe Brene u Crvenki okupilo se više hiljada njenih obožavalaca, ali sve ih je iznenadila pojava njene drage Fakete koju je pevačica izvela i na scenu!

Naime, u trenutku pre nego što će zapevati pesmu "Ja nemam drugi dom", folk zvezda je najavila da je tu i njena sestra, a ona joj se odmah pridružila na bini. Uz snažne aplauze i vriske iz publike, Brena se okrenula i zetu koji je stidljivo odmahnuo iza scene ali ona je bila uporna. 

Na kraju su se okupili svo troje oko mikrofona, a okupljene obožavaoce je raznežila stara Brenina pesma. "Družite se dok imate jedna drugu", poručila je pevačici jedna obožavateljka. 

Faketa Jahić inače živi u Kanadi sa mužem Zoranom i dve ćerke, a Brena je pre tri godine uživala u poseti kod nje. Kako je svojevremeno izjavila, Faketa je prva počela da peva, a zatim i brat Faruk ali je starija sestra brzo napustila ovaj posao. Faruka je publika upoznala u šou programu "Nikad nije kasno".

Njega je u takmičenju izuzetno podržavala i nastupila sa njim, a on je učestvovao u njenim specijalnim emisijama na televiziji. Više puta je isticala da su joj porodica i prijatelji najveći prioriteti u životu

Izvor: Lepa&Srećna