Glumica Iva Štrljić je zagazila u petu deceniju, ima 43 godine, ali i dalje izgleda kao tinejdžerka. Gluma joj je ljubav i životni poziv, a pisanje knjiga hobi. U intervjuu za magazin "Stil" je otkrila koji trikovi su zaslužni za njen izgled i šta to može da zategne noge, a istovremeno i da opušta um.

Iva priznaje da za njen izgled nije zaslužna genetika, ali jedna stvar jeste.

"Trud. Lagala bih kada bih rekla da je sve to genetika. Bavim se sobom, treniram, pazim kako se hranim, šetam ozbiljne kilometraže dnevno i zovem ih od milja Kaldrma fitnes, volim aparate za telo, obožavam saune i masaže tako da moram da kažem da radim na tome da uvek budem u odličnoj formi. Mislim da je ključ u tome što nisam mrzovoljna i što sve čega se prihvatim radim sa žarom, voljom i radošću", rekla je glumica.

Iva je u intervjuu istakla da voli šetnje, kao i da je ni snegovi ne mogu zaustaviti da bude aktivna. Kako kaže fitnes opušta kako umno, tako i fizički - što je, kako kaže, najbolji spoj.

Praktikuje nekoliko vežbi istezanja, veoma je elastična, a to se moglo videti i u seriji "Igre sudbine" kada je radila jogu.

Glumica je napomenula da su u njenoj ishrani neizostavni lešnici, bademi, orasi, tunjevine, ali je takođe dodala da ne meri hranu u gram. Njen jelovik obiluje pretežno zdravom hranom, velikom količinom povrća, a dan voli da započne nekim slatkišem - to joj veoma prija. Voli da ustaje veoma rano, nije spavalica i čim otvori oči spremna je za dan pred sobom.

Iva Štrljić ima dugogodišnju karijeru za sobom, čak 20 godina, a uloga Dijane Erski je publici posebno prirasla k srcu. Naime, ona u seriji "Igra sudbine" glumi ekscentričnu modnu kreatorku, koja je pažnju privukla specifičnim odevanjem i interesantnim šalama. Ova uloga joj je donela jedan veliki uspeh i nagradu za najbolju glumicu 2020. godine - "Beogradski pobednik" i "Balkan Awards".

Izvor: Lepa&Srećna