Kada se ljubav završi i bivši ne ostanu u prijateljskim odnosima, komunikaciju neretko nastave indirektnim porukama na društvenim mrežama. Ni Darko Lazić ni Marina Gagić nisu izuzetak.

Otkako su se rastali, fotografije na Instagramu objavljuju češće nego ikada. Sada je pevačeva bivša verenica objavila fotografiju na kojoj blista srećna i nasmejana, pa su mnogi zaključili da joj život bez Darka prija, ali i otkrili da je upravo njoj Darko posvetio novu pesmu.

Kada je shvatio da je ljubav gotova, odlučio je da, baš kao svaki umetnik, tugu i emocije pretoči u pesmu, pa je najavio novi singl simoličnog naziva "Ti si život, a i greška".

 Jedna od Marinih prijatelja prokomentarisao da Darko nije svestan šta je izgubio.

"Darko je rano počeo da zarađuje veliki novac. Nije umeo drugačije "da se nosi" sa svojim uspehom u pevanju i okrenuo se alkoholu, drogi, menjanju žena..Nikada i neće biti drugačiji, posebno posle gubitka oca i raskida sa Marinom. Realno,momak nije za brak. Na kraju će ostati sam a da toga još uvek nije svestan, jer je mlad", glasio je komentar.

Mnogi su verovali da će pevač sa svojom izabranicom ostati celog života, jer je često isticao da mu je upravo ona u svemu najveća podrška, ali oni  su se na iznenađenje javnosti rastali.

Ljudi iz bliskog okruženja su se samo pitali koja je to kap koja će Marini preliti čašu. Prema nezvaničnim pričama, to su bile prepiske koje je Darko vodio s drugim devojkama, što je on indirektno potvrdio rekavši da nije mogao da podnese Marininu želju za kontrolom.

 Izvor: Lepa&Srećna