Darko Lazić i Marina Gagić burno su okončali svoju ljubav, a odluci da se definitivno rastanu prethodile su brojne razmirice. Šuškalo se da je Marina u Darkovom telefonu pronašla poruke koje je razmenjivao s bivšom devojkom iz rodnog Brestača, a pevač je i potvrdio da je verenica pokušavala da ga kontroliše, što se njemu nije ni najmanje dopalo.

Kako nesuglasice nisu uspeli da reše, Lazić se spakovao i Brestač zamenio Nemačkom, gde pokušava da započne novi život. Da mu tamo prija da porovodi vreme, svakodnevno stavlja do znanja objavama na Instagramu, a i Marina mu nije ostala dužna, pa je počela da objavljuje fotografije u provokativnim izdanjima. Dok budno prate jedno drugo na društvenim mrežama, Darko se nada pomirenju, tvrde izvori bliski pevaču za Alo!.

Darko se i dalje nada da će Marina popustiti i krenuti sa njim u Nemačku gde će odrastati i njihov sin Aleksej. On je sa prijateljima merkao kuću gde bi mogli da žive, ali i lokale jer planira da otvori restoran. S druge strane Marina prati svaki njegov korak i u inat njemu se oblači provokativno i izlazi po klubovima. Darko svakako planira da po povratku u Srbiju razgovara sa Marinom, da pokuša da se pomire i zajedno odsele u Nemačku.

 Izvor: Lepa&Srećna