Iako se činilo da je Darko Lazić posle turbulentnog životnog perioda rešio da se skrasi pokraj Marine Gagić, izgleda da se to nije dogodilo. Pevač je često isticao kako mu je upravo verenica najveća podrška u svim teškim i problematičnim trenucima, a da je njihov zajednički sin Aleksej uneo radost u njihove živote.

Da je ozbiljan u nameri da uredi svoj život, pokazao je i kada je drastično smršao - nakon hiruruške operacije želuca striktno je vodio računa o hrani i piću. Ipak, da nije uspeo da se odrekne svih poroka, otkriva izvor blizak porodici Darkove verenice, koji je ispričao šta se dogodilo u noći kada je Marina napustila njihov dom u Brestaču i vratila se u kuću roditelja.

Ona je navodno u njegovom mobilnom telefonu pronašla poruke koje je razmenjivao sa drugom ženom.

"Darko je nedavno u selu sreo bivšu devojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video, poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski videla je i Marina - kaže  za Informer izvor blizak pevaču.

Prema njegovim tvrdnjama, Gagićeva je gledala po Darkovom telefonu dok je on spavao. Čim je videla poruke, odlučila je da spakuje svoje i Aleksejeve stvari i ode kod svojih roditelja u Pećince.

 Izvor: Lepa&Srećna