Marina Gagić je bivša/sadašnja izabranica poznatog folk pevača Darka Lazića. Nedavno su imali veoma turbulentan odnos pun trzavica, svađa, a spekuliše se da je jedna žena, za kojom je Darko "poludeo", pomrsila konce nakon čega je haos nastao. Onda je pevač za medije ispričao da je sa njima sve u najboljem redu, kao i da spremaju svadbu. Nakon svega toga, oglasila se Marina i ispričala pravu istinu.

"Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar", rekla je Marina Gagić za "Kurir".

 Njena izjava, složićete se, se poprilično razlikuje od njegove, a evo što je on rekao nakon skandala i svađe koja je nedavno nastala.

"Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi", pričao je Lazić, želeći da prikrije raskid sa Marinom.

Izvor: Lepa&Srećna