Deset dana najbolje klope, dobre muzike, raznovrsnog sadržaja - svašta smo vam pripremili, na vama je samo da dođete i da uživate! Ulaz je besplatan, a kako ne biste propustili neka od dešavanja na Festivalu, obavezno pratite našu Instagram stranicu.

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Coca-Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant i Insta Grand kafa i Barcaffe Lattiato.

Coca-Cola kao i uvek ima rešenje za visoke letnje temperature - pronađite štand i besplatno se poslužite limenkom omiljenog pića. Rashlađivanje je zagarantovano, a dodatni plus - odlično ide uz burgere!

Imamo još opcija za gašenje žeđi - pronađite Peroni, i probajte najbolje italijansko pivo koje ćete imati prilike da otkrijete ovog leta! Uživajte u hladnom, 100% jedinstvenom i reskom ukusu, a samo za posetioce Festivala, tu su i Peroni pokloni!

Mastercard je takođe pripremio iznenađenje za sve ljubitelje burgera! Svi posetioci koji porudžbinu plate Mastercard® karticom kroz aplikacije mobilnih novčanika, dobiće popust od 150 RSD popusta na svaki račun! Za više informacija posetite mastercard.rs.

Promo Burger fest je uveliko u toku - dođite na Kališ, probajte najbolje burgere, oprobajte se u raznim izazovima i začinite svoje leto u Beogradu!

Dijamant je mislio na sve one kojima treba trenutak predaha - vikendom pronađite Dijamant štand za zabavu, čekaju vas lazy bagovi za odmor i Sony, ukoliko ste raspoloženi za malo gejminga. Uz sve to, ne zaboravite da probate naćose sa čuvenim Dijamant prelivima!

Ako ste pomislili - Super je sve, ali ja ne mogu bez kafe, ne brinite, tu je Insta Grand štand sa najboljim kafenim opcijama za leto, možete dobiti zanimljive poklone! Probajte neki od Barcaffe Lattiato ukusa i javite nam utiske!

Za sve informacije o letu u Beogradu, svratite do Go Belgrade turističkog štanda i saznajte sve što vas zanima o predstojećim dešavanjima!

Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi bila moguća.