Iako su se u javnosti Darko Lazić i Marina Gagić predstavljali kao srećan par koji uživa u ljubavi koju je upotpunilo rođenje sina Alekseja, problemi su počeli mnogo pre nego što je javnost saznala da više nisu zajedno. Marina je prva potvrdila da je njen bivši slobodan i da može da radi šta želi, a Darko je spakovao stvari i otišao u Nemačku u potrazi za novim životom.

Kako to obično i biva, podržala ga je njegova majka Branka u odluci da ode, ali i istakla da nije samo on kriv za sve što se dogodilo. S druge strane, Marininim roditeljima je laknulo što je napustio Srbiju i što je među njima definitvno gotovo.

"Oni su srećni što se sve ovako završilo i nadaju se da se Darko i Marina neće pomiriti. Od starta nisu bili za tu vezu i govorili su Marini da se mane Darka, ali ona nije htela da sluša. Ne misle oni da je on loš čovek, već jednostavno nije za nju. Oduvek je bio problematičan, voleo da popije, menja devojke, pa kako je ona mislila da ga promeni. Što bi Slobodan i Sandra rekli "Ovako je najbolje za sve, daleko mu lepa kuća". Marina se pored njega mnogo kidala i nervirala, a takva nije dobra nikome, najmanje detetu",  priča izvor za "Svet".

 Izvor: Lepa&Srećna