Priče o rastanku popularnog pevača Darka Lazića i njegove, sad već bivše, verenice Marine Gagić još se ne stišavaju. Ona je nedavno izjavila da već četiri meseca nisu zajedno i da je Darko sad "slobodan čovek".

Najveći teret krivice za rastanak verenika koji su najavljivali veliku svadbu sa 400 zvanica, "čim prođe korona", prvobitno je pao na pevača. Pisalo se, naime, da je bilo svađa zbog njegovog načina života, da je bilo suza, alkohola i preljube. Jedno vreme je Darko negirao da je došlo do rastanka i govorio da ima svađa kao u svakoj vezi. Ipak, na kraju je i on rekao da se Marina vratila kući ali i da je među njima sve dogovoreno u vezi sa sinom Aleksejem.

Prema njegovim rečima, "došlo je do prezasićenja, ljubav se ugasila".

Ipak, strasti se još ne stišavaju, budući da je nedavno i Darkova majka dala izjavu za medije. 

"Darko je sam sve rekao. Nije više on mlad, ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vreme i volela bih da se skrasi i posveti porodici, ali on zna najbolje šta će. Ima dovoljno godina, ali sam odlučuje kako će dalje i šta će. Za svađu je potrebno dvoje, nije samo on kriv... Nisu tu u pitanju samo njegovi izlasci, bilo je tu više razloga što se oni odlučili da se rastanu, ali ja u to ne ulazim", rekla je ona za Pink.

Marina očito prati ove izjave pa je i ona odlučila da pošalje diskretnu poruku.

Imaš jedan život, jednu majku imaš. Kraj sebe ili u srcu. Zauvek. Jednog sebe imaš. Čuvaj se i bori se. Pravedno. Voli i ne mrzi. Svi ti mali ljudi postaće vremenom potpuno nevidljivi, a tebe će Gospod Bog za tvoju borbu nagraditi - podelila je Gagićeva citat na društvenim mrežama.

poruka Marine Gagić citat
Instagram / gagic_marina 

Izvor: Lepa&Srećna