Čini se da su Darko Lazić i Marina Gagić prebrodili sve probleme i rešili da nakon nekoliko odlaganja ozvaniče svoju ljubav. Iako su prvobitno planirali da se venčaju prošle godine, pandemije korona virusa ih je u tome sprečila.

"Pomerile su se Olimpijske igre. Pomerićemo i mi venčanje i svadbu. Svet je stao. Sada i ne razmišljamo o tome. Sada nam je jedino važno da svi koje volimo budu zdravi i da svi budemo kod kuće pošto je to jedini način - otkriva pevač i dodaje da su i radovi na kući stali zbog vanrednog stanja", rekao je tada Darko, koji je nedavno imao veliku nesuglasicu s verenicom zbog čega se ona i vratila u roditeljski dom. Povod za svađu bio je taj što je Marina u Darkovom telefonu pronašla poruke koje je razmenjivao sa drugom devojkom.

"Darko je nedavno u selu sreo bivšu devojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video, poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski videla je i Marina", rekao je za Informer izvor blizak pevaču.

Darko i Marina su rešili da ostave probleme iza sebe i venčaju se. Prema pisanju Kurira, oni to planiraju na dan rođenja njihovog sina Alekseja, 24. juna.

Ako sve bude bilo kako su planirali, oni će se venčati u opštini i u crkvi u Brestaču. Svadbeni ručak i ceremonija će biti u hotelu njegovog prijatelja u kom je pravio slavlje i kada je prošle godine krstio sina.

 Izvor: Lepa&Srećna