Da je veza s Marinom Gagić suđena, Darko je shvatio kada mu je sopštila da je u drugom stanju, dok se oporavljao od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo 2018. godine. Sin Aleksej, koji je rođen 29. juna 2019. godine, bio je kruna te ljubavi za koju se činilo da može da izdrži sva iskušenja.

Pevač je često isticao da mu je izabranica najveća podrška u svim teškim momentima, pa i kada mu je preminuo otac usled komplikacija nakon operacije želuca. Darko je govorio da spremaju svadbu, ali su ipak odlučili da se rastanu. Da je veza gotova, prva je otkrila Gagićeva.

"Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar", rekla je Marina, a potom se osvrnula na njihovog sina Alekseja.

"Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non-stop, u centru pažnje je u mojoj porodici", ispričala je Marina Gagić a Darko je za Telegraf potvrdio da su se rastali.

"Više nisam sa Marinom, nismo više zajedno", kratko je rekao.

 Izvor: Lepa&Srećna