Zbog turbulentnog privatnog života, Darko Lazić je poslednjih nekoliko nedelja u centru pažnje. Otkako je raskinuo veridbu s Marinom Gagić zbog toga što je ona, kako je rekao, želela da ga kontroliše, rešio je da promeni život iz korena pa se preselio u Nemačku.

U toj odluci ga je podržala majka Branka, a bivša nije želela da komentariše poteze svog nekadašnjeg verenika. Istakla je da je on slobodan čovek koji ima pravo da radi šta želi. Pri istom stavu ostala je i kada je u javnost izašla informacija da je Darko krenuo dalje i da već ima novu devojku, koleginicu Barbaru Bobak, koja fizički neodoljivo podseća na Marinu.

 "On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Čula sam i ja da ima tu devojku koja liči na mene, ali meni to nije ni bitno. On me odavno više ne zanima i nemojte me više zvati zbog njega", rekla je Marina za "Kurir" a Darko je ipak demantovao vezu sa Barbarom.

"Nisam sa njom, njeni roditelji su revoltirani zbog ove priče, pa nisam baš takav da idem iz veze u vezu",  rekao je pevač za portal "Republika.rs".

Barbara i Darko se, navodno,  poznaju već duže vreme jer često zajedno nastupali.

 Izvor: Lepa&Srećna