Život Darka Lazića poslednjih meseci promenio se iz korena. Krajem 2020. godine preminuo mu je iznenada otac Milan, a ubrzo su počele i nesuglasice s verenicom Marinom Gagić.

Govorilo se da je razlog tome Darkov stil života, ali i Marinina ljubomora. Da su se definitvno rastali, prvo je ona potvrdila, a potom je pevač istakao da nijednoj ženi ne bi dozvolio ono što je Marina od njega tražila - a to je kontrola nad njegovim životom.

"Biću iskren, Marina je htela u nekim trenucima da me drži na kratkoj uzici, na povocu, što se kaže, a ja ne bih dopustio nijednoj ženi. Kad to kažem, mislim na neke stvari iz svakodnevice. Mi nismo ni prvi ni poslednji kojima se to desilo. Život ide dalje. Znam da se pričalo o našoj svadbi, svi mi maštamo o nekim stvarima, maštamo o lepom životu, ali se nekad dogode neke druge stvari na putu. Sve je to život, dešava se da se ljudi prezasite jedni drugih i, ako ne mogu da pređu preko nekih grešaka, uvek je bolje da svako krene svojim putem, rekao je Darko za "Srpski telegraf" koji je sreću rešio da potraži van granica Srbije. U Nemačkoj će pokrenuti novi posao, a njegova majka Branka ga je u ovoj odluci podržala.

"Ne znam u kom je gradu, tek treba da mi javi. Ne želim ništa više da komentarišem, nek on sve objasni. Nisam ga ništa savetovala, rekao mi je rekao je da ide tamo, a ja ga podržavam u tome. Naravno da će mu biti teško, ali mora da se živi dalje", rekla je za Kurir koja ne krije da će joj sin mnogo nedostajati.

"Biće mu bolje tamo nego ovde. Svakako ga podržavam i nedostajaće mi, ali neće on biti tamo zauvek, dolaziće i kod nas. Moguće je da će i tamo naći novu ljubav, ali to je njegova stvar i samo se njega tiče", kaže pevačeva majka koja je u kontaktu sa Marinom sa kojom Darko ima sina

"Marina je znala da će Darko otići još pre nego što ga je ostavila, znala je",  otkrila je.

 Izvor: Lepa&Srećna