Pevačica Britni Spirs je pod teretom slave 2007. godine doživela nervni slom. Od tada, već više od 13 godina, njen otac ima starateljstvo nad njom. Tada je i privremeno izgubila starateljstvo nad sinovima. Odlukom suda 2019. godine je 70 odsto starateljstva pripalo bivšem suprugu Kevinu Federlajnu, a 30 odsto Britni. Pop princeza Britni Spirs našla se pred sudom u Los Anđelesu tražeći da njen život bude njeno vlasništvo u svakom smislu.

Poverljiva sudska dokumena do kojih je došao "The New York Times" otkrivaju da je Britni Spris usprotivila ovom kontroverznom starateljstvu. Ona je ispričala da se otac mešao u sve: od izbora emotivnih partnera, odluke da ponovo postane majka, ali i renoviranja stana.

 "Poslednji put kada sam razgovarala sa vama.. osetila sam se mrtvom. Ovo vam ponavljam jer morate da razumete da ne lažem. Možda sada shvatite dubinu i stepen mojih oštećenja. Ja zaslužujem promene. Nesrećna sam, ne mogu da spavam, istraumirana sam...Ne želim da budem rob. Jako sam besna, plačem svaki dan", rekla je Britni i ispričala da  ima ugrađenu kontracepciju i da ne sme da ide lekaru "jer ne žele da imam decu".

"Želela sam da imam priliku da se udam i imam decu, ali oni to nisu hteli..Imam ovaj uređaj u sebi koji me sprečava da zatrudim. Želim da mi ga izvade, ali oni ne žele da me odvedu kod lekara", rekla je ona i istakla da njen otav uživa u tome što je kontrolisao

"Samo želim svoj život nazad“, rekla je Britni a podršku su joj pružili brojni obožavaoci ali i mnoge javne ličnosti, među kojima su i Džastin Biberi i Džastin Timberlejk.

 Izvor: Lepa&Srećna