Pevač Darko Lazić ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama i postupcima koje ima u poslednje vreme. Prvo je u žižu interesovanja došao zbog udesa koji je imao, pa je onda turbulentan odnos preuzeo tu ulogu i na kraju vest da se seli iz Srbije. Na sve te činjenice, njemu je trajno oduzeta vozačka dozvola.

"Darku je trajno oduzeta vozačka dozvola u Srbiji. I pre stravične saobraćajke imao je mnogo prekršaja. Silne kazne je poplaćao zbog upravljanja vozilom bez isprava, kao i zbog prekoračenja brzine. Da bi ponovo seo za volan, mora opet da polaže vožnju, ali je to sada mnogo komplikovanije i duže traje nego pre nekoliko godina. Zato je digao ruke od vozačke dozvole, barem u Srbiji", priča izvor za "Hit".

Pored toga Darko je istakao da može ponovo da polaže vožnju u Nemčkoj, kao i da u našoj zemlji ima i dalje dozvolu za motor i traktor. Pa se našalio da voli da vozi traktor po njivi, kao i da kad je nervozan sedne na motor i provoza se do Zlatibora ili Novog Sada. Podsetimo da su Darko i marina Gagić nedavno raskinuli svoj odnos, posle nekoliko godina veze.

Izvor: Lepa&Srećna