Otkako je stavio tačku na ljubavni odnos s Marinom Gagić zbog, kako je rekao, njene želje da ga drži na "kratkom lancu", Darko Lazić je sreću potražio u Nemačkoj. O odluci da napusti Srbiju govorila je njegova majka Branka, koja se nada da će joj sin tamo biti srećniji, te ga je podržala u nameri da nastavi život van granica Srbije.

Darku ova promena izgleda prija, pa često objavljuje fotografije iz svog novog života. Sada je objavio jednu iz auta, na kojoj je pozirao s prijateljem, ali nije se baš svim obožavaocima dopala. Naime, Darku je zbog silnih saobraćajnih prekršaja trajno oduzeta vozačka dozvola u Srbiji.

Da bi ponovo seo za volan, mora opet da polaže vožnju, ali je to sada mnogo komplikovanije i duže traje nego pre nekoliko godina. Zato je digao ruke od vozačke dozvole u domovini, ali u Nemačkoj je spreman ponovo da dođe do prava da upravlja vozilom.

Fotografija je izazvala žustru raspravu na Darkovom profilu. 

"Opet si na početku starog zivota. Odrasti vise. Tata si 2 puta. Ne ide ti to", samo je jedan od komentara ogorčenih fanova. Ima i onih koji su pevača branili:

"Šta si ti neki sudija pa sudiš čoveku koga i ne poznaješ lično a i da ga poznaješ, ti si bezgrešna? Samo Bog ima pravo svima nama da sudi tako da opušteno! 

"Pojedini ljudi pišu gluposti iza tastature jer samo tu su jaki i imaju petlju da nešto kažu."

Izvor: Lepa&Srećna