Pevačica Goca Tržan je poznata kao žena koja se ne libi da govori o sitnim manama na svom telu i priznaje da ulaže mnogo napora da održi lepu liniju jer je sklona gojenju. Iskrena je i kad su u pitanju druge intimne teme, poput vantelesne oplodnje s kojom je više puta pokušavala.

Uvek je, kaže, imala malo izražen donji "stomačić" a on se blago i povećao posle porođaja, što je mnogim ženama i te kako poznato. Goca ističe da vrlo malo jede, svega dvaput dnevno a i tada "kao ptičica", kao i da redovno vežba. 

"Ne pijem, ne pušim, vozim bicikl", kaže Goca, "živela sam zdravo i pre korone, i tokom korone a i nakon nje ću." Međutim, i ona ima "slabe tačke" pa tako mnogo voli testa, kifle, sve ono što zna da je pogubno za nju i što inače izbegava. Zato, kad već poželi da pojede picu, ona sama umesi testo a od dodataka izabere one niskokalorične.

"Takvo testo me ne nadima, nije tako problematično kao kupovno", objašnjava pevačica. "Izbegavam slatkiše, ali mislim da čovek mora sebi bar nekad da ugodi da bi bio srećan. Zato, kad poželim nešto slatko, ja pojedem sladoled", priznaje Goca.

 Izvor: Lepa&Srećna